Bewaard voor de toekomst, een expo over het restaureren en conserveren

Bewaard voor de toekomst
Hoe laten we kunst opnieuw schitteren?
Welkom bij “Bewaard voor de toekomst” – een tentoonstelling over de kunst van restaureren en conserveren. Ontdek hoe kunstwerken nieuw leven krijgen dankzij het vakmanschap van restauratoren. Luister naar de verhalen en bewonder de technieken en het zorgvuldig werk om deze schatten voor de toekomst te behouden. Voor kunstliefhebbers, verzamelaars en nieuwsgierigen biedt deze tentoonstelling een unieke kijk in kunstbehoud.
Waar?
Kunstkring Gesigneerd – Baalsebaan 287, Tremelo (Baal)
Zaal ‘t Zand (naast Kinderplaneet), 1e verdieping,
Wanneer?
De vernissage gaat door op vrijdag 29 november om 20.00 uur, met een openingswoord door Lien Swinnen (kunstwetenschapper en docent ‘restauratievakman’.)
De tentoonstelling is verder te bezichtigen op zaterdag 30 november, zondag 1 december, zaterdag 7 december en zondag 8 december, telkens van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur.
Ontmoet de Restauratoren
Marleen Vandenreyt van Atelier Arte Re-nata (Begijnendijk) en Annie Six van Restauratie-atelier MarieZ (Werchter) zullen tijdens de tentoonstelling persoonlijk aanwezig zijn om hun ervaring te delen. Neem je eigen kunstwerk vrijblijvend mee en ontdek wat zij kunnen betekenen voor het behoud en herstel van jouw waardevolle werken. Ook zonder een kunstwerk ben je van harte welkom om met hen in gesprek te gaan.
Mis het niet!
IMG_4252
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......